Olutsatama_logo

Ohjelma

Muutakin kuin olutta

Perjantai 14.6

Ovet auki

Olutjooga

Radio vibes

Olutakrobatia

Nelosolut

Olutjooga

BINGO

Nelosolut

Sisäänkäynti sulkeutuu

Valomerkki

Lauantai 15.6

Ovet auki

ATEENA

Kotioluet testissä!

Olutjooga

Tiikerin vuosi

Olutakrobatia

Big Beaver Boogie Band

Olutjooga

BINGO

Big Beaver Boogie Band

Sisäänkäynti sulkeutuu

Valomerkki

Tapahtuma sulkeutuu,
Nähään taas ensi vuonna!

Oheisohjelma

OlutSataman oheisohjelmasta löydät tutut glittermeikit, mölkyn, Hienoo Peliä-golfsimulaattorin, pihapelejä sekä tämän vuoden uutuuden, kuvausseinän! Nykäise myös hihasta Kaljakamujamme Topia ja Joonasta, esitä heille kiperä kysymys tai rupattele vain niitä näitä, heiltä ei juttu pääse loppumaan 🙂

Monipuolinen juomakattaus

Tiesithän että OlutSatamassa on tarjolla muutakin kuin olutta? 

Raikkaat siiderit, kielen mennessään vievät lonkerot, ja mitä yllätyksellisemmät selzerit rantautuvat Jyväskylän satamaan siinä missä oluetkin! Näiden mietojen herkkujen lisäksi tapahtumassa on myös saatavilla muutamia käsityötisleitä!

Saamme vuosittain kyselyitä asiakkailtamme, että tuleehan tapahtumaan tarjolle muitakin juomia, sillä ystävä haluaisi kovasti osallistua tapahtumaan, mutta ei juo olutta? 

Vastaamme joka vuosi ilolla, että kyllä tulee!

OlutSatamassa ei tarvitse olla kuivin suin, vaikka olut ei maistuisi 😉

Mukaansatempaava tapahtumaohjelma

Yllätyksiä ja yhdessäoloa!

Olutjooga, tastingit, glitter ja BINGO. Näistä on muodostunut OlutSataman klassikkoaktiviteetteja, joihin osallistumista asiakkaamme odottavat joka kesänä.

Viihdyttävä lavaohjelma ja taustalla soivat rennot rytmit yhdistettynä hauskoihin aktiviteetteihin siivittävät kesäpäivän menoa varmasti! Useiden asiakkaidemme suusta on myös kuultu, että aina ei tarvitse edes ohjelmaa, pelkkä yhdessäolo riittää 🙂

Uutuutena tälle kesälle golf-simulaattori, joka toteutetaan yhteistyössä Hienoo Peliä-simulaattorikeskuksen kanssa!

Tapahtuman virallinen ohjelma aikatauluineen julkaistaan nettisivuillemme  lähempänä tapahtumaa.

OlutSatama-meininki

Ilman teitä ei olisi meitä!

OlutSatama-meininki on suoraan asiakkaidemme suusta kuultu käsite, sillä tapahtuma muistetaan vuosittain ennen kaikkea mahtavasta ja omintakeisesta tunnelmastaan. Tämän tunnelman luotte te, meidän mahtavat asiakkaat ja panimotyypit!

Tuomme vuosittain yhteen vanhat ystävät ja uudet tutut, niin juomatarjonnan kuin kävijöiden puolesta. Oletko valmis uusiin kohtaamisiin? Yksi tapahtumamme kantavista teemoista on yhdessäolo ja jälleennäkemiset.

OlutSatama on niin paljon muutakin kuin olutta, oli kyse sitten itse juomatarjonasta, tapahtumaohjelmasta tai teistä rakkaat kävijämme! Meille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat maistuvan irtioton arjesta ja viettää rennon huolettoman kesäpäivän hyvässä seurassa.

Nähään siellä!