KIINNOSTAAKO KURKATA KULISSIEN TAAKSE?

Hae vapaaehtoiseksi!

Kiinnostaako kurkata

kulissien taakse?

OlutSatamassa pääset kurkistamaan kovassa nosteessa olevan pienpanimo-bisneksen kulisseihin sekä tutustumaan alan tekijöihin, osallistumaan tapahtuman tuotantoon ja oppimaan taatusti uutta.

Luvassa on

Luvassa on uusia kontakteja, ystävyyksiä, arvokasta kokemusta ja ennenkaikkea hauskanpitoa!

Järjestäjät tekevät töitä tapahtuman mahdollistamiseksi ympäri vuoden, mutta juuri Sinä voit olla se puuttuva palanen, jonka tarvitsemme paikalle loppurutistukseen.

Avainasemassa
Vapaaehtoisvuorot
Kattava perehdytys
ja uusia kokemuksia

Vapaaehtoiset ovat avainasemassa mahdollistamassa osaltaan OlutSataman järjestämisen

ja onnistumisen. Ilman teitä ei olisi OlutSatamaa!

Vapaaehtoisvuorot sijoittuvat pääasiassa tapahtumapäiville, mutta myös rakennus- ja purkupäiville on tekemistä tarjolla. Jokaisen vapaaehtoisen kanssa on mahdollista sopia henkilökohtainen panos omien mahdollisuuksien pohjalta.

OlutSataman vapaaehtoisena nautit ainutlaatuisesta tapahtuma-elämyksestä osana huikeaa porukkaa, saat uusia tuttavuuksia, monipuolista kokemusta ja rutkasti festarifiilistä!

Pidämme kattavat perehdytystilaisuudet jokaisen tehtävistä ja yleisistä asioista ennen tapahtumaa – joten kukaan ei saavu paikalle täysin tuntemattomana tai tietämättömänä.

Opintopisteitä

Vapaaehtoisuudestasi saat halutessasi myös todistuksen ja JAMK:n opiskelijoilla on mahdollisuus opintopisteisiin. Vapaaehtoistehtävien perustuessa vapaaehtoisuuteen niistä ei makseta palkkaa, korvausta tai muuta vastiketta.


Arvostamme suuresti kaikkia vapaaehtoisia ja heidän työpanostaan, koska OlutSatamaa rakennetaan yhdessä ja vapaaehtoiset mahdollistavat tapahtuman järjestämisen.

Järjestämme kaikille vapaaehtoisille karonkan, jotta päästään vielä kerran viihtymään yhdessä ja jakamaan tapahtumanaikaisia kokemuksia!

Tervetuloa mukaan!

#nähäänsiellä

Heräsikö kysyttävää?

Kilauta

040 550 2364

Hae nyt

Haku on nyt auki vuodelle 2022!

Lisää kysymyksiä?

Me vastaamme niihin ASAP!

Laita sähköpostia meille: info@olutsatama.fi