Talkoolaiseksi

Kiinnostaako tapahtumatyöskentely tai järjestäminen?

OlutSatamassa pääset kurkistamaan kovassa nosteessa olevan pienpanimo-alan kulisseihin, sekä osallistumaan tapahtumajärjestämiseen ja oppimaan sen saloja. Luvassa on uusia kontakteja, ystävyyksiä, työkokemusta ja ennenkaikkea hauskanpitoa!

Järjestäjät tekevät töitä tapahtuman mahdollistamiseksi ympäri vuoden, mutta juuri Sinä voit olla se puuttuva palanen jonka tarvitsemme paikalle loppurutistukseen.

Talkoovuorot sijoittuvat pääasiassa tapahtumapäiville, mutta myös rakennus- ja purkupäiville on tekemistä tarjolla. Jokaisen talkoolaisen kanssa on mahdollista sopia henkilökohtainen työpanos omien mahdollisuuksien pohjalta. Viime vuonna käytössä oli uusi portaittainen palkkiomalli, joka todettiin erittäin toimivaksi.
Mitä useamman päivän olet töissä, sen huikeampia ovat myös palkkiosi! Talkootyöstäsi saat myös työtodistuksen tarvittaessa ja JAMK:n opiskelijoilla on mahdollisuus opintopisteisiin. Pidämme kattavat perehdytystilaisuudet jokaisen tehtävistä ja yleisistä asioista Toukokuussa - joten kukaan ei saavu paikalle tuntemattomana tai tietämättömänä.

Talkooedut OlutSatamassa 2018

Vaikka työskentelisit talkoolaisena vain päivän verran, kuuluu etuihisi aina 2kpl vapaalippuja tapahtumaan, ruoat ja virvoikkeet sekä osallistuminen eeppisiin kiitosbileisiin.

Tosipuuhastelijoille tarjolla on palkkiomalli - mitä enemmän teet, sitä paremmin sinut palkitsemme! 4 päivänä kortensa kekoon kantaneiden kokemus huipentuu kaiken lisäksi ravintola-illalla, jossa pääset viettämään aikaa ainutlaatuisella tavalla tapahtumanjärjestäjien, sekä muiden tapahtumalle elintärkeiden henkilöiden kanssa - luonnollisesti me hoidamme järjestelyt!


Tarjoamme:

  • Arvokasta työkokemusta
  • JAMK:n opiskelijoilla mahdollisuus opintopisteisiin
  • Rennon ja nuorekkaan ilmapiirin
  • Mahdollisuuden verkostoitua
  • Tilaisuuden haastaa ja toteuttaa itseäsi
  • Motivoivan palkkiomallin

Huomioithan, että tapahtuman luonteen vuoksi talkoolaisuus OlutSatamassa edellyttää 18 vuoden ikää.

Valitseminen talkoolaiseksi OlutSatamaan

Tulet saamaan vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Muistathan siis seurata sähköpostiasi!

Talkootehtäviin annetaan erillinen opastus ja järjestämme yhteisen info- ja koulutustilaisuuden myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana toukokuun lopussa, tarvittaessa useampanakin ajankohtana. Kasaamme talkoolaiset myös omaan ryhmään Facebookissa, jossa tiedotamme olennaisista asioista.

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta talkootoimintaan liittyen, ota ihmeessä yhteyttä!

Kiitos mielenkiinnostasi ja ennenkaikkea - Tervetuloa mukaan rakentamaan 3:tta onnistunutta OlutSatamaa!


Robert

040 7793363

robert@olutsatama.fi

Alustava aikataulu, paikat ja kellonajat ilm. myöhemmin:
28 - 29.5. Ma - Ti / Samansisältöiset henkilöstön infotilaisuudet Jyväskylässä

3.6. Su - ETKOSAUNA

13.7. - 16.7. - Viikonlopun aikana KIITOSBILEET (Luvassa vuokramökki kuljetuksineen, tastingia yms)

18.7. Keskiviikko - Esimies-illallinen


 

Sähköposti
info@olutsatama.fi

Puhelin
040 5502364

Piippukatu 3
40100 Jyväskylä

OlutSatama 2018