ÄLYKORTTIMAKSAMINEN:

Tapahtumassa on käytössä SeamChip -maksukortit, jotka jaetaan tapahtumaan saavuttaessa. Kyseessä on tapahtumapäivinä käytettävät lähimaksukortit, joihin voidaan ladata rahaa ja näin nopeuttaa maksamista sekä parantaa asiakaspalvelua tapahtuman myyntipisteillä.


RAHAN LATAAMINEN ÄLYKORTILLE ENNAKKOON TAI TAPAHTUMASSA:

SeamChipin mobiilisovelluksella voit ladata tapahtumatilillesi rahaa jo ennakkoon sekä kätevästi tapahtuman aikana jonottamatta. Tapahtumassa on myös latauspisteet, joissa voit ladata rahaa maksukortille käteisellä ja kortilla.

Mobiilisovellus toimii Android ja iOS-laitteilla. SeamChip -sovelluksen voit ladata Androidille täältä ja iOS-laitteelle täältä

OlutSataman tapahtumatilin rekisteröityminen avataan tapahtuman lähestyessä! Rekisteröitymällä voit ladata valuuttaa maksukortille tapahtuman aikana kätevästi omalla kännykälläsi. Tilistä voit myös seurata maksutunnisteesi saldoa ja ostohistoriaa. Tutustu tiliin ja rekisteröi itsesi jo ennen tapahtumaa. Tiliin on myös mahdollista ladata valuuttaa ennakkoon ja saatuasi maksukortin voit aktivoida sen itse tapahtumatilistä tai pyytää liittämisen tapahtuman latauspisteeltä. 

Katso ohje tapahtumatilin luontiin ja maksukortin liittämiseen sivun alalaidasta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Mikä on maksutunniste?
Maksutunniste on kortti, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Kortilla maksetaan tapahtuman kaikilla myyntipisteillä ja siihen ladataan rahaa latauspisteistä tai mobiilisovelluksen kautta.

Minulla on valuuttaa ostettuna pääsylippuni yhteydessä – kuinka voin maksaa niillä?
Jos olet ostanut ennakkolippuun valuuttaa valmiiksi, saat valuuttasi maksutunnisteelle esittämällä pääsylippusi latauspisteellä.

Kuinka rekisteröidyn tapahtumatiliin?
Rekisteröityminen avataan tapahtuman lähestyessä.

Kuinka lataan valuuttaa tapahtumatiliin jo ennen tapahtumaa?
Ladattuasi sovelluksen ja luotuasi tapahtumatilin sinulla on mahdollisuus ladata tiliisi valuuttaa valmiiksi ennen tapahtumaa.

Miten aktivoin maksutunnisteen tapahtumatiliin?
Saavuttuasi tapahtumaan ja saatuasi maksutunnisteen voit rekisteröidä maksutunnisteen tunnusnumeron omatoimisesti tapahtumatiliin. Vaihtoehtoisesti voit mennä latauspisteelle, jossa maksutunnisteesi ja tapahtumatilisi voidaan yhdistää.

Näin rekisteröit tapahtumatilin ja liität tapahtumatunnisteen tiliisi.
Tilin avulla näet maksutapahtumista kaikki ostamasi tuotteet ja tuotetiedot tapahtumassa.

Sähköposti
info@olutsatama.fi

Puhelin
040 5502364

OlutSatama 2017