ÄLYTUNNISTEMAKSAMINEN:

Tapahtumassa on käytössä SeamChip -maksurannekkeet, jotka jaetaan tapahtumaan saavuttaessa. Kyseessä on tapahtumapäivinä käytettävät lähimaksutunnisteet, joihin voidaan ladata rahaa ja näin nopeuttaa maksamista sekä parantaa asiakaspalvelua tapahtuman myyntipisteillä.


RAHAN LATAAMINEN RANNEKKEELLE ENNAKKOON TAI TAPAHTUMASSA:

SeamChipin mobiilisovelluksella voit ladata tapahtumatilillesi rahaa jo ennakkoon sekä kätevästi tapahtuman aikana jonottamatta. Tapahtumassa on myös latauspisteet, joissa voit ladata rahaa rannekkeelle käteisellä ja kortilla.

Mobiilisovellus toimii Android ja iOS-laitteilla. SeamChip -sovelluksen voit ladata Androidille täältä ja iOS-laitteelle täältä.

OlutSataman tapahtumatilin rekisteröityminen on avattu! Rekisteröitymällä voit ladata valuuttaa rannekkeelle ennen tapahtumaa tai sen aikana kätevästi omalla kännykälläsi. Tilistä voit myös seurata maksutunnisteesi saldoa ja ostohistoriaa. Tutustu tiliin ja rekisteröi itsesi jo ennen tapahtumaa. Tiliin on myös mahdollista ladata valuuttaa ennakkoon ja saatuasi rannekkeen voit aktivoida sen itse tapahtumatilistä.

Katso ohje tapahtumatilin luontiin ja tunnisteen liittämiseen alta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Mikä on maksutunniste?
Maksutunniste on kortti yhdistettynä rannekkeeseen, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Rannekkeella maksetaan tapahtuman kaikilla myyntipisteillä ja siihen ladataan rahaa latauspisteistä tai mobiilisovelluksen kautta.

Minulla on valuuttaa ostettuna pääsylippuni yhteydessä – kuinka voin maksaa niillä?
Jos olet ostanut ennakkolippuun valuuttaa valmiiksi, saat valuuttasi maksutunnisteelle esittämällä pääsylippusi latauspisteellä.

Kuinka rekisteröidyn tapahtumatiliin?
Lataa sovellus Appstoresta tai Play Kaupasta ja syötä puhelinnumerosi. Saat tekstiviestinä koodin jolla kirjaudut sisään. Mitään muita tietoja ei ole pakko syöttää.

Kuinka lataan valuuttaa tapahtumatiliin jo ennen tapahtumaa?
Ladattuasi sovelluksen ja luotuasi tapahtumatilin sinulla on mahdollisuus ladata tiliisi valuuttaa valmiiksi ennen tapahtumaa.

Miten aktivoin maksutunnisteen tapahtumatiliin?
Saavuttuasi tapahtumaan voit rekisteröidä maksutunnisteen tunnusnumeron omatoimisesti tapahtumatiliin. Vaihtoehtoisesti voit mennä latauspisteelle, jossa maksutunnisteesi ja tapahtumatilisi voidaan yhdistää.

Näin rekisteröit tapahtumatilin ja liität tapahtumatunnisteen tiliisi saatuasi rannekkeen tapahtumassa.
Tilin avulla näet maksutapahtumista kaikki ostamasi tuotteet ja tuotetiedot tapahtumassa.

Sähköposti
info@olutsatama.fi

Puhelin
040 5502364

OlutSatama 2018