Tapahtumassa on käytössä SeamChip -maksurannekkeet, jotka jaetaan tapahtumaan saavuttaessa. Rannekkeisiin ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista tapahtuman myyntipisteillä sekä parannetaan asiakaspalvelua.


RAHAN LATAAMINEN RANNEKKEELLE TAPAHTUMASSA:

Voit ladata rahaa rannekkeelle INFO-pisteiltä ja lipunmyynnin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Mikäli olet ostanut ennakkolipun yhteydessä valuuttaa, saat vastaavan summan esiladattuna rannekkeesi yhteydessä.

RAHAN LATAAMINEN RANNEKKEELLE ENNAKKOON MOBIILISOVELLUKSELLA:

SeamChipin mobiilisovelluksella voit ladata rannekkellesi rahaa jo ennakkoon sekä kätevästi tapahtuman aikana jonottamatta. Tapahtumassa on myös aiemmilta vuosilta tutut latauspisteet, joissa voit ladata rahaa rannekkeelle käteisellä ja kortilla.

Mobiilisovellus toimii Android ja iOS-laitteilla. SeamChip -sovelluksen voit ladata Androidille täältä ja iOS-laitteelle täältä.

Rekisteröimällä puhelinnumerosi voit ladata valuuttaa rannekkeelle ennen tapahtumaa tai sen aikana kätevästi omalla kännykälläsi. Tilistä voit myös seurata rannekkeesi saldoa ja ostohistoriaa. Tutustu tiliin ja rekisteröi itsesi jo ennen tapahtumaa! Tapahtumaan saapuessasi saat rannekkeen portilta, jonka kääntöpuolella on 'tunnistenumero' muodossa '18SATXXXXX' jolla ranneke yhdistetään sovellukseen.

RAHAN PALAUTTAMINEN MOBIILISOVELLUKSEN KAUTTA:

Rannekkeelle ladatun saldon palauttaminen on mahdollista Seamchip-sovelluksen kautta koko sunnuntain 10.6. ajan, jonka jälkeen emme palauta valuuttaa. Palautettavasta summasta vähennetään 3€ käsittelymaksu. Tapahtuman aikana emme palauta rannekkeelle ladattua saldoa. Palautusta varten Sinun tulee kirjautua puhelinnumerollasi sovellukseen ja yhdistää rannekkeesi tapahtumatiliin. Tämän jälkeen syötät sovellukseen tilinumerosi, jolle pyydät palautusta.
PÄIVITYS 15.6: Pyydetyt rahapalautukset ovat matkalla SeamChipin toimesta asiakkaiden tileille ja niiden pitäisi näkyä viimeistään maanantaina 18.6. Mikäli tilinumero on syötetty väärin eikä löydä perille, SeamChipistä ollaan Sinuun yhteydessä ja se korjataan viikon 25 aikana.

Palautuksiin liittyvissä asioissa / kysymyksissä, otathan yhteyttä palveluntarjoajaan: info@seamchip.fi

Katso ohje tapahtumatilin luontiin ja tunnisteen liittämiseen alta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Mikä on maksuranneke?
Maksuranneke on maksukortti yhdistettynä rannekkeeseen, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Rannekkeella maksetaan tapahtuman kaikilla myyntipisteillä ja siihen ladataan saldoa latauspisteistä tai mobiilisovelluksen kautta.

Minulla on valuuttaa ostettuna pääsylippuni yhteydessä – kuinka voin maksaa niillä?
Jos olet ostanut ennakkolipun yhteydessä valuuttaa, saat pääsylippuasi näyttäessä rannekkeen johon on esiladattu kyseinen saldo.

Kuinka rekisteröidyn tapahtumatiliin?
Lataa sovellus Appstoresta tai Play Kaupasta ja syötä puhelinnumerosi. Saat tekstiviestinä koodin jolla kirjaudut sisään. Mitään muita tietoja ei ole pakko syöttää.

Kuinka lataan valuuttaa jo ennen tapahtumaa?
Ladattuasi sovelluksen ja luotuasi tapahtumatilin sinulla on mahdollisuus ladata valuuttaa valmiiksi ennen tapahtumaa verkkopankkitunnuksillasi tai MobilePayllä.

Miten aktivoin rannekkeen sovellukseen?
Saavuttuasi tapahtumaan voit rekisteröidä rannekkeen tunnistenumeron omatoimisesti tapahtumatiliin. Vaihtoehtoisesti voit mennä latauspisteelle, jossa rannekkeesi voidaan yhdistää sovellukseen.

Voinko palauttaa rannekkeelle ladattua rahaa?
Rannekkeelle ladatun saldon palauttaminen on mahdollista Seamchip-sovelluksen kautta koko sunnuntain 10.6. ajan. Palautettavasta summasta vähennetään 3€ käsittelymaksu. Tapahtuman aikana emme palauta rannekkeelle ladattua saldoa. Palautusta varten Sinun tulee kirjautua puhelinnumerollasi sovellukseen ja yhdistää rannekkeesi tapahtumatiliin. Tämän jälkeen syötät sovellukseen tilinumerosi, jolle pyydät palautusta.

Näin rekisteröidyt ja liität rannekkeen sovellukseen saatuasi sen tapahtumassa.
Tilin avulla näet maksutapahtumista kaikki ostamasi tuotteet ja tuotetiedot tapahtumassa.

Sähköposti
info@olutsatama.fi

Puhelin
040 5502364

OlutSatama 2018