OLUTSATAMA ON HYVÄN MIELEN TAPAHTUMA

Tapahtumassa monipuoliset, kotimaiset ja ulkomaiset pienpanimot sekä laadukkaat ravintolat kohtaavat rennossa ilmapiirissä - jonka avulla tarjoamme ennennäkemättömiä makuelämyksiä kävijöillemme.

 

OLUTSATAMA JÄRJESTETÄÄN 2.-3.10.2020 JYVÄSKYLÄN PAVILJONGILLA!

OlutSataman 5-vuotisjuhlavuosi on ollut monella tapaa poikkeuksellinen, mutta me otamme ilman muuta uusista mahdollisuuksista kaiken ilon irti!

Luvassa onkin ennennäkemättömän sisätilamiljöön lisäksi enemmän makuelämyksiä, ohjelmaa ja yllätyksiä kuin koskaan aiemmin! 

Pidetään toisistamme huolta ja lokakuussa kippistellään yhdessä koko kesän edestä!

Tapahtuman ennakkolipunmyynti jatkuu aina 1.10. klo 23:59 saakka !

Tapahtuma on K-18.

 

Alta voit klikata yleisiä kysymyksiä avataksesi vastauksen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KATSO VASTAUKSET ALTA

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 hlön yleisötapahtuman perutaan 31.7.2020 asti.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joudumme siirtämään OlutSatama 2020-tapahtuman uuteen, myöhäisempään ajankohtaan. 

OlutSatama 2020 järjestetään 2.-3.10.2020, jolloin tapahtumapaikkana toimii Jyväskylän Paviljonki

Tapahtuman siirtämisellä varmistamme, etteivät festivaalin vierailijat ja työntekijät joudu tilanteeseen, jossa koronaviruksen leviäminen on yhä mahdollista. 

 

 

Mitä tapahtuman muuttunut ajankohta tarkoittaa lipun jo ostaneille?

 

LIPPUKÄYTÄNTEET:

Ennakkoon ostetut liput kelpaavat sellaisenaan uutena ajankohtana, vaikka niissä näkyisi vanhat päivämäärät.

Tapahtuman ajankohdan siirtymisen johdosta ennakkolipun ostaneilla asiakkaillamme on myös oikeus lippujen peruuttamiseen ja takaisinmaksuun. 

Voit tehdä halutessasi peruutuksen ilmoittamalla tilauksesi ja lippujesi tiedot verkossa osoitteessa: www.eventio.com/peruutus .

Palautuspyynnöt on tehtävä viimeistään 1.8.2020 mennessä. Rahanpalautuksissa käsittelyaika on noin viikon.

Asiakaspalvelun yhteystiedot rahanpalautusasioissa: asiakaspalvelu@eventio.fi .

 

Ennakkolipunmyynti jatkuu aina 1.10. klo 23:59 asti!

MAKSURANNEKE
Tapahtumassa on käytössä Corego -maksuranneke, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Rannekkeisiin ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista tapahtuman myyntipisteillä sekä parannetaan asiakaspalvelua.

RAHAN LATAAMINEN / ENNAKKOVALUUTTA
Voit ladata rannekkeelle rahaa perinteisesti joko saapuessasi lipunmyynnistä tai INFOn latauspisteiltä, sekä Corego-mobiilisovelluksen kautta. Mikäli olet ostanut ennakkolipun yhteydessä valuuttaa, saat saapuessasi rannekkeen johon kyseinen summa on ladattu valmiiksi. Voit tästä huolimatta ladata rahaa myös sovelluksella.

COREGO-SOVELLUS
Android ja iOS-laitteille voit ladata sovelluksen, johon rekisteröidyt vain puhelinnumerollasi ja kytket rannekkeen sen takaa löytyvällä tunnuksella – AVOT! Olet valmis nauttimaan – voit ladata rahaa jonottamatta sekä seurata saldoa ja ostohistoriaasi!

COREGO-SOVELLUKSELLA RAHAN LATAAMINEN
Kun olet rekisteröitynyt sovellukseen puhelinnumerollasi, voit tallettaa rahaa verkkopankilla tai mobilepaylla. Kun saavut tapahtumaan ja yhdistät rannekkeen sovellukseen, siirtyy lataamasi raha automaattisesti rannekkeelle tapahtumavaluuttana.

Huomioithan tapahtumavaluuttaa ladatessasi, että esimerkiksi vuoden 2019 keskiostos tapahtumassa on ollut n. 38€ / asiakas.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@corego.fi

OlutSatama järjestetään Jyväskylän Paviljongilla. Tapahtumakäytänteistä tiedotetaan lisää lähempänä tapahtumaa!

OlutSatama sijaitsee tasaisella alueella. WC-alueelta löytyy myös inva-WC. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsymaksun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana INFO-pisteeseen ja tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle (Vasarakatu 9). Löytötavaroita voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@olutsatama.fi

Liput vaihdetaan tapahtuman maksurannekkeeseen alueelle saapuessasi. Rannekkeen kanssa voit liikkua vapaasti tapahtuma-alueelta ulos ja takaisin, mutta huomioithan että tapahtuman portit suljetaan sisäänkäynnin osalta molempina päivinä valomerkin aikaan klo 00:30. Emme takaa pääsylippujen rajatonta saatavuutta porteilta.

Jokainen pääsylippu tapahtumaan sisältää tapahtuman maksurannekkeen, sekä Rastal Craft Master One-maistelulasin omaksi.

Lippujen hinnat ovelta:

1 PÄIVÄ 16€

2 PÄIVÄÄ 24€

 

Lisäpalvelut (Tarvitset myös sisäänpääsylipun tapahtumaan):
Ilmoitetaan myöhemmin.

OlutSatamassa voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä.

Tapahtuma-alueella palvelee Ensiapupiste INFO:n läheisyydessä, josta saa pikaista apua pieniin haavereihin.

Tupakointi tapahtuu tapahtumassa vain niille tarkoitetuilla paikoilla. Kartasta näet merkityt paikat tupakoinnille. Muualla tapahtumassa on tupakointi ehdottomasti kielletty. OlutSatamassa ei ole savukkeiden myyntiä.

Tapahtumassa toimivat ammattitaitoiset äänimiehet ja noudatamme desibelirajoja lupiemme mukaisesti.

Tapahtuma-alueella liikkuu tapahtuman oma valokuvaaja ja videokuvaaja. Lisäksi kuvauksissa tullaan käyttämään drone-kuvausta ilmakuvia varten. Tapahtumasta kuvattua aineistoa käytetään tapahtuman mainonnassa.

OlutSatamaan ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta tapahtumasta kertakäyttösadetakki.

Tapahtumaan kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Järjestyksenvalvojien tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo.

 • Huumausaineet sekä omat alkoholijuomat
 • Alkoholiastiat
 • Lasipullot ja -astiat, mukaan lukien metalliset ruokapakkaukset
 • Avatut juomapullot
 • Pitkät sateenvarjot
 • Laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet
 • Ampuma-aseet sekä teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet
 • Asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut)
 • Muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet
 • Vuvuzelat, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet
 • Videokamerat ja nauhurit. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.
 • Ikävä asenne muita oluiden ystäviä kohtaan

Tällä hetkellä emme käsittele kulttuuri- tai virkistysseteleitä, jonka takia emme pysty ottamaan niitä vastaan maksuvälineen pääsylippujemme osalta verkkokaupasta, tai tapahtuman porteilta.

Alueelle ei voi tuoda lemmikkieläimiä. Tapahtumassa on käytössä lasiset tuopit ja niiden mahdollisesti rikkoutuessa emme halua söpöjen tassujen vahingoittuvan.

Aukioloajat

Perjantai 2.10. klo 15:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)
Lauantai 3.10. klo 12:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)

Sijainti

Jyväskylän Paviljonki

Lutakonaukio 12,
40100 Jyväskylä

CONTACT

+358 40 550 2364
info@olutsatama.fi

© OlutSatama 2020 - Ainahan se on kielellä! Photos by Taneli Niinimäki, Jani Telatie, Emma Kautto & Robert Kurki
en_GBEN
fiFI en_GBEN