OLUTSATAMA ON HYVÄN MIELEN TAPAHTUMA
Tapahtumassa monipuoliset, kotimaiset ja ulkomaiset pienpanimot sekä laadukkaat ravintolat kohtaavat rennossa ilmapiirissä - tarjoten ennennäkemättömiä makuelämyksiä asiakkaillemme jo neljättä kertaa kesäkuussa 2019.

Jyväskylän satamassa järjestettävä tapahtuma on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, suosittelemme varmistamaan paikkasi tapahtumassa ennakkolipulla. Tapahtuma on K-18.

Katso kaikki usein kysytyt kysymykset alta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KATSO VASTAUKSET ALTA

MAKSURANNEKE
Tapahtumassa on käytössä SeamChip -maksuranneke, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Rannekkeisiin ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista tapahtuman myyntipisteillä sekä parannetaan asiakaspalvelua.

RAHAN LATAAMINEN / ENNAKKOVALUUTTA
Voit ladata rannekkeelle rahaa perinteisesti joko saapuessasi lipunmyynnistä tai INFOn latauspisteiltä, sekä SeamChip-mobiilisovelluksen kautta 1.5. alkaen. Mikäli olet ostanut ennakkolipun yhteydessä valuuttaa, saat saapuessasi rannekkeen johon kyseinen summa on ladattu valmiiksi. Voit tästä huolimatta ladata rahaa myös sovelluksella.

SEAMCHIP-SOVELLUS
Android ja iOS-laitteille voit ladata sovelluksen, johon rekisteröidyt vain puhelinnumerollasi ja kytket rannekkeen sen takaa löytyvällä tunnuksella – AVOT! Olet valmis nauttimaan – voit ladata rahaa jonottamatta sekä seurata saldoa ja ostohistoriaasi!

SEAMCHIP / COREGO-SOVELLUKSELLA RAHAN LATAAMINEN
Kun olet rekisteröitynyt sovellukseen puhelinnumerollasi, voit tallettaa rahaa verkkopankilla tai mobilepaylla. Kun saavut tapahtumaan ja yhdistät rannekkeen sovellukseen, siirtyy lataamasi raha automaattisesti rannekkeelle tapahtumavaluuttana.

Huomioithan tapahtumavaluuttaa ladatessasi, että esimerkiksi viime vuoden keskiostos tapahtumassa on ollut n. 35€ / asiakas.

LADATUN RAHAN PALAUTTAMINEN (VAIN SOVELLUKSELLA)
HUOM! Vain sovelluksen kautta talletettu raha on mahdollista saada takaisin hakemalla palautusta tapahtuman jälkeen sovelluksessa. Sovellukseen päivittyy painike rahanpalautusta varten 16. – 17.6. väliseksi ajaksi (Sunnuntai 00:00 – Maanantai 23:59). Tämän jälkeen palautus tapahtuu tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Palautettavasta rahasummasta vähennetään 3€ palautusmaksu.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä asiakaspalvelu@corego.fi / 050 475 3333.

LADATUN RAHAN PALAUTTAMINEN (VAIN SEAMCHIP / COREGO-SOVELLUS)

HUOM! Vain sovelluksen kautta talletetusta rahasta on mahdollista hakea palautusta tapahtuman jälkeen sovelluksessa. Sovellukseen päivittyy painike rahanpalautusta varten 16. – 17.6. väliseksi ajaksi (Sunnuntai 00:00 – Maanantai 23:59). Tämän jälkeen palautus tapahtuu tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Palautettavasta rahasummasta vähennetään 3€ palautusmaksu.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä asiakaspalvelu@corego.fi / 050 475 3333.

OlutSatama järjestetään Jyväskylän satamassa, Lutakonaukiolla. Tapahtuman sisäänkäynti on Jyväskylän Paviljongin puoleisella sivulla, K-Supermarket Lutakon edustalla.

OlutSatama sijaitsee tasaisella alueella. WC-alueelta löytyy myös inva-WC. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsymaksun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana INFO-pisteeseen ja tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle (Vasarakatu 9). Löytötavaroita voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@olutsatama.fi

Pääsylippu vaihdetaan tapahtuman maksurannekkeeseen alueelle saapuessasi. Rannekkeen kanssa voit liikkua vapaasti tapahtuma-alueelta ulos ja takaisin, mutta huomioithan että tapahtuman portit suljetaan sisäänkäynnin osalta molempina päivinä valomerkin aikaan klo 00:30. Emme takaa pääsylippujen rajatonta saatavuutta porteilta.

OlutSatamassa voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä.

Tapahtuma-alueella palvelee Ensiaputeltta INFO:n läheisyydessä, josta saa pikaista apua pieniin haavereihin.

Tupakointi tapahtuu tapahtumassa vain niille tarkoitetuilla paikoilla. Kartasta näet merkityt paikat tupakoinnille. Muualla tapahtumassa on tupakointi ehdottomasti kielletty. OlutSatamassa ei ole savukkeiden myyntiä.

Tapahtumassa toimivat ammattitaitoiset äänimiehet ja noudatamme desibelirajoja lupiemme mukaisesti.

Tapahtuma-alueella liikkuu tapahtuman oma valokuvaaja ja videokuvaaja. Lisäksi kuvauksissa tullaan käyttämään drone-kuvausta ilmakuvia varten. Tapahtumasta kuvattua aineistoa käytetään tapahtuman mainonnassa.

OlutSatamaan ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta tapahtumasta kertakäyttösadetakki.

Jokainen pääsylippu tapahtumaan sisältää tapahtuman maksurannekkeen, sekä Rastal Craft Master One-maistelulasin omaksi.

Lippujen hinnat ovelta:
1 päivän lippu 14€
2 päivän lippu 22€

Lisäpalvelut (Tarvitset myös sisäänpääsylipun tapahtumaan):
Brunssi (LA 15.6. klo 12 – 15) 26€/hlö
Pöytävaraus (LA 15.6. klo 16 – 01) 60€ (2-6hlö)

Aukioloajat

Perjantai 14.6. klo 15:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)
Lauantai 15.6. klo 12:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)

Sijainti

Lutakonaukio 1,
40100 Jyväskylä

CONTACT

+358 40 550 2364
info@olutsatama.fi

© OlutSatama 2019 - Ainahan se on kielellä! Photos by Taneli Niinimäki, Jani Telatie & Robert Kurki
en_GBEN
fiFI en_GBEN