OLUTSATAMA ON HYVÄN MIELEN TAPAHTUMA
Tapahtumassa monipuoliset, kotimaiset ja ulkomaiset pienpanimot sekä laadukkaat ravintolat kohtaavat rennossa ilmapiirissä - tarjoten ennennäkemättömiä makuelämyksiä asiakkaillemme jo neljättä kertaa kesäkuussa 2019.

Jyväskylän satamassa järjestettävä tapahtuma on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, suosittelemme varmistamaan paikkasi tapahtumassa ennakkolipulla. Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman virallisena jatkopaikkana toimivat Ravintola Freetime & Teerenpeli Jyväskylän keskustassa! Freetimeen pääset sisälle veloituksetta tapahtumarannekettasi näyttämällä.

Klikkaa kysymystä avataksesi vastauksen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KATSO VASTAUKSET ALTA

MAKSURANNEKE
Tapahtumassa on käytössä SeamChip -maksuranneke, jonka saat tapahtumaan saapuessasi. Rannekkeisiin ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista tapahtuman myyntipisteillä sekä parannetaan asiakaspalvelua.

RAHAN LATAAMINEN / ENNAKKOVALUUTTA
Voit ladata rannekkeelle rahaa perinteisesti joko saapuessasi lipunmyynnistä tai INFOn latauspisteiltä, sekä Corego-mobiilisovelluksen kautta 1.5. alkaen. Mikäli olet ostanut ennakkolipun yhteydessä valuuttaa, saat saapuessasi rannekkeen johon kyseinen summa on ladattu valmiiksi. Voit tästä huolimatta ladata rahaa myös sovelluksella.

COREGO-SOVELLUS
Android ja iOS-laitteille voit ladata sovelluksen, johon rekisteröidyt vain puhelinnumerollasi ja kytket rannekkeen sen takaa löytyvällä tunnuksella – AVOT! Olet valmis nauttimaan – voit ladata rahaa jonottamatta sekä seurata saldoa ja ostohistoriaasi!

COREGO-SOVELLUKSELLA RAHAN LATAAMINEN
Kun olet rekisteröitynyt sovellukseen puhelinnumerollasi, voit tallettaa rahaa verkkopankilla tai mobilepaylla. Kun saavut tapahtumaan ja yhdistät rannekkeen sovellukseen, siirtyy lataamasi raha automaattisesti rannekkeelle tapahtumavaluuttana.

Huomioithan tapahtumavaluuttaa ladatessasi, että esimerkiksi viime vuoden keskiostos tapahtumassa on ollut n. 35€ / asiakas.

LADATUN RAHAN PALAUTTAMINEN (VAIN SOVELLUKSELLA)

HUOM! Tapahtumarannekkeelle jääneestä saldosta on mahdollista hakea palautusta tapahtuman jälkeen Corego-sovelluksella. Vaikka et olisi käyttänyt sovellusta tapahtumassa, voit ladata sen jälkikäteen ja liittää rannekkeesi. Sovellukseen päivittyy painike rahanpalautusta varten 16. – 17.6. väliseksi ajaksi (Sunnuntai 00:00 – Maanantai 23:59). Tämän jälkeen palautus tapahtuu tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Palautettavasta rahasummasta vähennetään 3€ palautusmaksu.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@corego.fi

LADATUN RAHAN PALAUTTAMINEN (VAIN COREGO-SOVELLUKSELLA)

HUOM! Tapahtumarannekkeelle jääneestä saldosta on mahdollista hakea palautusta tapahtuman jälkeen Corego-sovelluksella. Vaikka et olisi käyttänyt sovellusta tapahtumassa, voit ladata sen jälkikäteen ja liittää rannekkeesi. Sovellukseen päivittyy painike rahanpalautusta varten 16. – 17.6. väliseksi ajaksi (Sunnuntai 00:00 – Maanantai 23:59). Tämän jälkeen palautus tapahtuu tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa. Palautettavasta rahasummasta vähennetään 3€ palautusmaksu.

Ongelmatapauksissa olethan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@corego.fi

OlutSatama järjestetään Jyväskylän satamassa, Lutakonaukiolla. Tapahtuman sisäänkäynti on Jyväskylän Paviljongin puoleisella sivulla, K-Supermarket Lutakon edustalla.

OlutSatama sijaitsee tasaisella alueella. WC-alueelta löytyy myös inva-WC. Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan mukaansa samalla sisäänpääsymaksun hinnalla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla.

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana INFO-pisteeseen ja tapahtuman jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle (Vasarakatu 9). Löytötavaroita voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@olutsatama.fi

Liput vaihdetaan tapahtuman maksurannekkeeseen alueelle saapuessasi. Rannekkeen kanssa voit liikkua vapaasti tapahtuma-alueelta ulos ja takaisin, mutta huomioithan että tapahtuman portit suljetaan sisäänkäynnin osalta molempina päivinä valomerkin aikaan klo 00:30. Emme takaa pääsylippujen rajatonta saatavuutta porteilta.

Jokainen pääsylippu tapahtumaan sisältää tapahtuman maksurannekkeen, sekä Rastal Craft Master One-maistelulasin omaksi.

Lippujen hinnat ovelta:
1 päivän lippu 14€
2 päivän lippu 22€

Lisäpalvelut (Tarvitset myös sisäänpääsylipun tapahtumaan):
Brunssi (LA 15.6. klo 12 – 15) 26€/hlö
Pöytävaraus (LA 15.6. klo 16 – 01) 60€ (2-6hlö)

OlutSatamassa voit kuvata huoletta kännykkä- ja pokkarikameralla. Kunnioitathan kuitenkin muiden festivaalivieraiden yksityisyyttä.

Tapahtuma-alueella palvelee Ensiaputeltta INFO:n läheisyydessä, josta saa pikaista apua pieniin haavereihin.

Tupakointi tapahtuu tapahtumassa vain niille tarkoitetuilla paikoilla. Kartasta näet merkityt paikat tupakoinnille. Muualla tapahtumassa on tupakointi ehdottomasti kielletty. OlutSatamassa ei ole savukkeiden myyntiä.

Tapahtumassa toimivat ammattitaitoiset äänimiehet ja noudatamme desibelirajoja lupiemme mukaisesti.

Tapahtuma-alueella liikkuu tapahtuman oma valokuvaaja ja videokuvaaja. Lisäksi kuvauksissa tullaan käyttämään drone-kuvausta ilmakuvia varten. Tapahtumasta kuvattua aineistoa käytetään tapahtuman mainonnassa.

OlutSatamaan ei saa tuoda sateenvarjoja, koska ne aiheuttavat muun muassa näköesteitä. Varustaudu sateen varalta omalla sadetakilla tai osta tapahtumasta kertakäyttösadetakki.

Tapahtumaan kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Järjestyksenvalvojien tekemien turvallisuustarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo.

 • Huumausaineet sekä omat alkoholijuomat
 • Alkoholiastiat
 • Lasipullot ja -astiat, mukaan lukien metalliset ruokapakkaukset
 • Avatut juomapullot
 • Pitkät sateenvarjot
 • Laserosoittimet ja voimakkaat valonheittimet
 • Ampuma-aseet sekä teräaseet, neulat (ilman perusteltua syytä) ja muut viiltämiseen/pistämiseen soveltuvat esineet
 • Asiaankuulumattomat työkalut (esim. monitoimityökalut)
 • Muut toisten vahingoittamiseen soveltuvat esineet tai aineet
 • Vuvuzelat, megafonit ym. kovaa ääntä tuottavat esineet
 • Videokamerat ja nauhurit. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet.
 • Ikävä asenne muita oluiden ystäviä kohtaan

OlutSataman virallisina jatkopaikkoina toimii Ravintola Freetime ja Teerenpeli! Freetimeen pääset myös sisään veloituksetta näyttämällä tapahtumarannekettasi!

Tällä hetkellä emme käsittele kulttuuri- tai virkistysseteleitä, jonka takia emme pysty ottamaan niitä vastaan maksuvälineen pääsylippujemme osalta verkkokaupasta, tai tapahtuman porteilta.

Alueelle ei voi tuoda lemmikkieläimiä. Tapahtumassa on käytössä lasiset tuopit ja niiden mahdollisesti rikkoutuessa emme halua söpöjen tassujen vahingoittuvan.

Aukioloajat

Perjantai 14.6. klo 15:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)
Lauantai 15.6. klo 12:00 - 01:00 (Valomerkki 00:30)

Sijainti

Lutakonaukio 1,
40100 Jyväskylä

CONTACT

+358 40 550 2364
info@olutsatama.fi

© OlutSatama 2019 - Ainahan se on kielellä! Photos by Taneli Niinimäki, Jani Telatie & Robert Kurki
en_GBEN
fiFI en_GBEN