Lighthouse

Sivuston päivitys meneillään - kiitos kärsivällisyydestäsi. Palataan pian asiaan! 

Julkaisemme uudistetun sivuston lähiaikoina. 


 

VÄLIAIKATIEDOTE! 👉


Kevät on jo pitkällä ja olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja koskien OlutSatama 2021-tapahtumaa. Tapahtumakesä siintää jo monen haaveissa ja niin myös meidänkin toiveissamme.


Odottelemme selkeitä ohjeita sekä tarkkoja tietoja yleisötapahtumia koskevista rajoituksista hallituksen ja muiden viranomaisten taholta, jotta pystyisimme etenemään järjestämissuunnitelmien kanssa ja toteuttamaan OlutSatama-tapahtuman terveysturvallisesti sekä järkevästi. Haluammekin nyt tiedottaa, että olemme kaavailleet OlutSatamaa nykytietojen valossa elokuun lopulle - tämän ollessa vielä kuitenkin alustava ajankohtana.


Tämänhetkisten kokoontumisrajoitusten ollessa voimassa lakisääteisesti maksimissaan kuukausi kerrallaan, emme valitettavasti pysty vielä antamaan enempää tietoja OlutSatamasta.


Tiedotamme tarkemmin järjestämisajankohdasta heti kun saamme lisätietoja elokuun loppupuoliskoa koskevista rajoituksista ja siitä, miten ne vaikuttavat OlutSataman järjestelyihin sekä käytänteisiin. Päätöksiä joudutaan tekemään siis hyvinkin lyhyellä aikajänteellä!


Toivomme kovasti että tapahtuma päästäisiin vihdoin järjestämään tänä vuonna, tietysti vieraidemme terveys ja turvallisuus etusijalla. Pyrimme tuottamaan olutelämyksiä ja tarjoamaan vastinetta jo lipun ostaneille vieraillemme heti kun se on mahdollista! 🙏


ISO kiitos tässä vaiheessa teille jo OlutSatama 2020-tapahtumaan lipun ostaneille. Tukenne ja mielenkiintonne OlutSatama-tapahtumaa kohtaan merkitsee meille todella paljon. Ja ei huolta, sillä olemassa oleva lippusi tulee olemaan käyttökelpoinen OlutSatamassa, kun se päästään seuraavan kerran järjestämään. 💙


 

Kippis, kuulemisiin ja aurinkoista alkukesää! ☀️🍻


OlutSataman tiimi:


Roosa, Noora & Satu


 

Psst. Uudistettu sivustomme julkaistaan alkukesästä!